Top Albania Chat - Chat Shqiptar falas per te gjithe - Topalbania.org

LEJOHEN

 • Të përdorni shërbimet që ju ofrohen faqja.
 • Të hyni në dhomat egzistuese ose të krijoni dhomat tuaja.
 • Të flisni me të njohur dhe të panjohur.
 • Të kujdeseni për të dhënat tuaja personale.
 • Të dëfreheni!

NDALOHEN

 • Përdorimi mass-messages dhe mass-invites për ç'do lloj arsye (spam).
 • Reklamat e adresave të ndryshme, veçanërisht për të patur fitime personale
 • Klonet (përdorues të shumtë e njëjta IP), floodet dhe ç'do veprim dëmtues kundrejt përdoruesve të tjerë, rrjetit dhe sherbimeve.
 • Bots,VPNs dhe BNCs pa autorizimin e administratorëve të rrjetit ku lidhen.

SYGJEROJMË

 • Të respektoni përdoruesit e tjerë dhe rrjetin, që tju respektojnë dhe ata.
 • Të lexoni të gjitha shkrimet ndihmuese këtu dhe në faqe të tjera të ngjashme.
 • Të vizitoni shpesh herë faqet ndihmuese dhe lajmëruese për informim më të saktë.

Këto rregulla vlejnë për TË GJITHË!

Aq më shumë për Netcafes dhe Shell providers të cilat hyjnë shume persona, me apo pa kontroll.

Shijoni qëndrimin tuaj në Top Albania Chat dhe mos harroni …
Mund të shkruhet «Chat» por përkthehet «Argëtim» :-)

.

Partneret tane: ChatoShqip.Com | NeTeDy.Com | Shoqeria.Net | AlbChati.Com