Chato Shqip Ne Chatin Shqiptar

Mirese Vini ne faqen TopAlbania.org

Bisedoni Shqip ne chatin me te madh Shqiptar.

Ju garantojme hyrjen ne Chat pa veshtiresi, zgjidhni Pseudonimin tuaj te preferuar dhe Lidhuni.

Bisedoni ne Chat dhe gjeni Shqiptare nga Amerika, Anglia, Maqedonia, Greqia, Gjermania, Suedia. dhe Serbia. ne kete faqe interneti.

Bisedoni Shqip ne: Chat Shqiperia ose ne Chat Kosova.
Informohuni ne c'do kohe per ngjarjet dhe lajmet e fundit ne Shqiperi, Kosove e mbare botes.
Parashikimi i motit ne te gjitha rajonet, brenda dhe jashte territorit Shqiptar.
Te gjitha Kanalet Televizive dhe Radiot Shqiptare, Online vetem me nje klikim, ndiqni live: Fifa World Cup 2014
Ne kete chat mund te hyni me Mibbit ose me Flash por dhe me telefonin tuaj celular.
Eshte e thjeshte shoqerore me bisedime te menjehershme me shqiptaret anembane botes.
Bisedimi ne chat ju jep mundesine te njihni njerez te tjere dhe te shkembeni mendime te ndryshme , te diskutoni rreth cdo teme ne dhomen Kryesore #Shqiperia ,
ne te cilen bisedat jane publike per te gjithe perdoruesit e kesaj dhome ose ne Dritaren Private (prive) ne te cilen bisedat jane private dhe te dukshme vetem nga personi/at qe keni zgjedhur per kete qellim.

fito leke
TopAlbania.org u ndertua per arsye te kerkimit te vazhdueshem te bisedave dhe njohjeve online ne nje chat Shqiptar.
Nuk eshte e thene se, bisedimi ne Chat Shqip nuk do te sjelle njohjen e nje shoku apo nje shoqeje te mire, ndoshta edhe me shume se kaq!
Kultura dhe karakteri i cdo njeriu verehet nga fjalet dhe sjellja e tij.


Me shume lajme...